.

2007. november 7., szerda

Képes hírösszefoglalónk

Görög felvonulás
Teljesen véletlenül csöppentünk bele,
és megtudtuk, hogy (legalábbis látszólag) több görög él Torontoban, mint Athénban.

Halloween
Cukrot osztogattam és elkísértem trickortreatelni:
Barnust

Borcsát

és a Virág családból Sebastiant, Curiet, Ilonát és Adriennt.

A gyerekekről sokkal jobb képeket csinált Zsuzsi (okt 31-i bejegyzés), ha pedig a felnőtt Halloweenre is kiváncsi vagy, nézd meg Dóri képeit New Yorkból, és Barnus képeit Budapestről (ha itt jársz, ne hagyd ki a 90 éves nagymamámat sem).

Don Valley

Egy völgy kb Toronto közepén autópályával és bicikliúttal (szerencsére azért általában nem egymás mellett)

nagy hidakkal (+metró)

folyóval


és szarvasokkal, akik elszaladnak, mire az ember előveszi a fényképezőgépet, de ha ránagyítasz a bicajom hátára, a bokrok mögött látod az egyik fenekét.

Házimozi
Azt eddig is tudtuk, hogy a torontoi mozik rossz filmeket adnak, de az csak péntek este negyed 8-kor esett le, hogy negyed 8 és fél 10 között az egész varosban nem kezdődnek filmek. Maradt hát a videotéka.

A kikölcsönzött DVD-t magabiztosan raktuk be a számítógépbe, hiszen nemrég egy szintén kanadai műsörös DVD-t Barnus távirányításával már beüzemeltem. Persze se kép se hang. Már majdnem feladtuk, amikor végső elkeseredésében Marci újraindította a gépet linuxban, és újabb hosszú küzdelmek után sikerült elindítania a filmet, annyi szépséghibával, hogy a hang csak fülhallgatón keresztült szólt. Így hát mindenki kapott az egyik fülébe egy fülest, és már kezdődhetett is a mozizás.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

szóval, jó hely ez a Toronto! szép a folyó és vidám az élet! Milyen jó dolguk van a görög fiúknak! még az eső is elállt, amikor velük fényképezkedtél?

írta...

Új esőűző recept: idegen fiúkkal ölelkezni. Nem is rossz, majd megkérdezem a Marcit, mit gondol.