.

2007. december 5., szerda

Ollé!

Többfrontos egyeztetés után áttettük a hazarepülőt júliusról április 14-re, vagyis Ubul otthon fog születni! (Cserébe visszajövünk 2009 jan-tól ápr-ig.)

Maga a szülés nem is érdekes, egyébként mindkét rendszernek megvannak a maga apró előnyei és hátrányai. A lényeg, hogy kiscsaládunk hogyan kezd új életet: sok-sok családtaggal és baráttal körülvéve. Szóval ollé!

ui.: A karácsonyi jegyünket pedig a Lufthansa tette át: dec. 19-én 17:45-kor érkezünk Ferihegy 2-re Frankfurtból.

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

Lufthansa?

* No restrictions for pregnant passengers during the first eight months of pregnancy provided the pregnancy is considered free of complications.
* Suggests consulting a medical professional prior to travel at any time during pregnancy.
* Because the threat of thrombosis (blood clots) is increased during pregnancy, Lufthansa suggests wearing compression stockings and elevating feet during flight.

Piroska írta...

Jaj de jó, hogy végre erre az ügyre is pontot lehet tenni!

Úgy tudom, az ú.n apás szülésnél is csak 1 családtag lehet jelen, tehát hacsak nem választjátok az otthon-szülést (amit nem javasolok), akkor azért a családtagok többsége és barátok pár órát/napot kénytelenek lesznek várni, amíg meglátják az addigra remélhetőleg már nem UBUL névre hallgató emberkét!

A hosszú repülés bárkinek kellemetlen, és az a jó, ha bárki sétálgat, felteszi a lábát (ha van hova)... Meg addigra már épp eleget fog ficánkolni a kisember, és azt is kellemesebb gyakori sétálgatással elviselni. Hol lesz a helyetek? Ilyenkor az ablak mellett a legrosszabb :-)

Névtelen írta...

Az első megjegyzásre azt hittem, iszonyú jól cálzott szpem...

:-)

Marci

ung írta...

Mit latok?
Hogy a "lenyeg", meg a kiscsaladunk mivel korulveve?

OH MY!!! AT LAST!!!
A hulyeknek megbocsatok.
Thank you Toronto!
goodnight.

do írta...

hm? mi ez az előző bejegyz?

do írta...

....áhhá