.

2008. június 3., kedd

Tattara-rattara-ra! (2. rész) Marci jelenti


Íme Ő!!!!!


Tehát 2008. május 31-én reggel 7-kor megszülett Elekes Sára! Bár focistának szántuk, de egyelőre úgy áll a dolog, hogy mégis szépségkirálynő lesz.

Na jó, közkívánatra néhány részlet: 3160 gramm, 53 centi. Réka is jól van. Utólag megtudtuk, hogy a szülés nem volt nehéz (5-6 óra), bár nekünk azért annak tűnt. Főleg mivel az első órákban magunkra hagytak bennünket, mondván, hogy nincs itt még semmi, aludjunk. Hát aludjon a szülészorvos nénikéje háromperces fájásokkal...

Most már tudjuk, nem volt véletlen, hogy a kiscsaj kibújás után azonnal enni kezdett: azóta is nagy sikerünk van a falánkságával.

A kórház abszolút pozitív meglepetés, szuper egyágyas szoba, a legtöbben irtó kedvesek. Sárus kicsit besárgult, amitől csak azért ijedtünk meg, mert azt hittük, elviszik egy időre, de nem ez történt. Kaptunk egy kék lámpával kombinált kiságyat, így még mindig nem töltött pár percnél többet a mamája nélkül. Az egyetlen fura dolog, hogy én elvileg nem mehetek be az osztályra, de szerencsére ez nem túl komoly. Azért sajnos esténként kirúgnak, de így is rengeteget tudok velük lenni.

További részletekért/képekért most már forduljatok a blog alapítójához. Eredetileg ezt a feladatot is neki szántam, de addigra kipukkadtam volna a büszkeségtől. :-)

14 megjegyzés:

Névtelen írta...

Gratulálunk!!
(amúgy azt hogy lehet látni egy kislányon, hogy nem lesz focista??)

Névtelen írta...

Egyszeru: amikor megszuletett, nem volt a
laban focicipo.
Gy.

Kini írta...

Gratulalunk mi is!
Ja, es a focista meg a szepsegkiralyno nem zarja ki egymast ;) Amugy objektive tenyleg gyonyoru, lehet folytatni a gyartast, a prototipust elfogadtuk.

Kini es Andris

Névtelen írta...

igazi csodaszép baba!
még lehet a női focicsapat szépségkirálynője:)
puszi mindhármotoknak:stella

írta...

Szerintem is mindkettőre hajt.

Fociedzések:
Ha a hasára tesszük fekvőtámaszokkal próbálkozik, ha az oldalára vagy a hátára, akkor forog az egyik oldaláról a másikra.

Divatbemutatók:
Legalább napi háromszor átöltözik, ha nem sikerül a pisit kifolyatni a pelusból, akkor pelenkázás közben pisili és kakilja tetőtől talpig össze magát.

Névtelen írta...

Nagyon örülünk! És igazán nagyon szép baba!

Palojtay Márta

Vera írta...

A legenda szerint a hidegtől pisilnek pont pelenkázás közben és a megoldás hogy jól bemelegített fürdőszobában pelenkázza az ember. A legenda szerint. :)
(Szia Márta! Jó hogy látlak. :))

Zsuzsi írta...

Tényleg gyönyörű! És milyen békésen alszik!

W.Zsuzsi és Sz.Peti

Lorinc írta...

Sziasztok mindhárman,
szépek és ügyesek vagytok, és gratulálok!

Katrina írta...

Oh Reka, she is absolutely beautiful. Warmest congratulations to you and Marci. Rest up, I hope you're doing really well.

Love,

Katrina

Névtelen írta...

Csak álltunk a gép előtt és csodáltuk a kismanót, aki egy hete még láthatatlanul megbújt a pocakba és csak sejtettük, hogy ilyen gyönyörű lesz. Nóri 15ször kérte vissza a képet megnézésre és Dávid is meghatódott pedig ő nem az a típus.
Sok puszi! Matolcsiak

Andras írta...

Tiszta Marci és Réka!
Nagyon szép!
K&A

Névtelen írta...

Hadd kérdezzem meg, melyik volt ez a remek kórház? És kellett fizetni a külön szobáért?

Marci írta...

Tetenyi (= Szt. Imre). Napi 7000 Ft. Amugy ki vagy :-) ?