.

2008. augusztus 31., vasárnap

A Babus leghosszabb napja és egyéb rekordok

Általában igyekszem egy napra csak egy programot szervezni, mert különben elúszom az otthoni teendőkkel, és talán a Babusnak sem jó, ha egész nap a babakocsiban ül. Ez a nap mindenesetre nem így sikerült:

Sárus hajnali negyed 10-kor még mélyen aludt, de szegényt kénytelen voltam felébreszteni, hogy odaérjünk a doktor nénihez, ahol oltást kapott. Innen az Örsre mentünk, ahol elintéztünk több ügyes-bajos dolgot, és egy kicsit soppingoltunk is. Ekkor hívott fel a Nóra, és megbeszéltük, hogy hazafele menet elmegyünk hozzájuk a Damjanich utcába. Már a különböző metrózások is elég sok lépcsőzéssel jártak, de a lépcsőnbabakocsicipelési rekordomat csak akkor döntöttem meg, amikor a babakocsit (természetesen Sárusostul cuccostul) felvittem a harmadikra, mert a Nóráéknál nem fért be a liftbe. A Babus ekkora nyügizett be az oltás miatt, úgyhogy gyorsan egyéni rekordot döntött nyűgösevésből. Ezután a Nóráékkal elmentünk a Szent István Parkba. Amikor elindultunk hazafelé, felhívtam a Dót, és kiderült, hogy tőlünk fél sarokra áll az utcán. Kicsit sétáltunk fel-alá, amikor felhívott a Marci, hogy a kutatóban elfelejtett bekártyázni amikor hazement a portás, és most be van zárva a szobájába villany nélkül. Elindultunk kiszabadítani, de előbb még felmentünk a Dóhoz, mert a Babus közben megéhezett. Ekkor a Babóc magasan megdöntötte az imént beállított nyűgösevési rekordját, és rögtön utána keservesensírós csúcsot állított be. Csak akkor hagyta abba a sírást, amikor a kutatóhoz értünk, és a Marci kézben bealtatta. És itt vége is volt a napnak, mert otthon fürdés és vacsi nélkül áttettük az ágyába, ahol másnap reggel már vidáman ébredt.

2 megjegyzés:

Vera írta...

Itt jártatok az Örsön tőlünk egy köpésre és nem szóltatok? Irgumburgum napraforgó.

írta...

Húúú, nem tudtam, hogy egy köpés. Nem mondom, hogy legközelebb, mert remélem egy darabig nem járunk ott, nekünk ugyanis messze van.