.

2008. október 15., szerda

A negyedik hónap

A Babus egyre szuperaranyosabb (fura, hogy még mindig tudja fokozni) és értelmesebb, és nagyon sokat fejlődött emberiességben, kommunikációban, játszásban. A következő videot azért vettem fel, hogy milyen aranyosan játszik (sajnos addigra elfáradt és alábbhagyott a mulatság), és most nem egész három héttel később már nagyon kezdetlegesnek tűnnek a kézmozdulatok:

szept. 11.
És hogy ne kelljen azt írnom, hogy vadiúj dolgot nem tanult meg ez alatt a hónap alatt, az utsó nap utsó órájában megfogta a lábfejét. Innen már csak egy lépés, hogy a szájába is vegye, úgyhogy gyorsan kipróbáltam: nekem megy.

Amúgy folyton jókedvű, rengeteget nevet, újabban hangosan.

BABAMAGAZIN ROVAT
A hónap projektjei
Az egyik a hasonfekvés gyakorlása volt, ami nemcsak azért fontos, hogy ügyes focista legyen a gyerekből, hanem hogy a szülőkkel ellentétben egyenes legyen a gerince. A másik az egyedül elalvás, amit a Babóck egy időre elfelejtett, és emiatt a Mamának kezdett leszakadni a válla.

Az utsó nap itt is nagy eredmények voltak: 10 perc hasonfekvés, és egyedül elalvás két nehezítő körülménnyel (délután és idegenben).

Napirend
Megszűntek a megaalvaások és sikerült kiiktatni az esti alvást (vagyis hármat alszik napközben). Ez két légy egy csapásra: stabilan megvan az öt evés, és lehet minden nap ugyanakkor fürdetni-fektetni. Egyenlőre fél 10-kor van fürdetés, bár amióta hidegek és sötétek a délutánok, és a Babus reggel fél 11 körül kel, próbáljuk kicsit előrébb hozni, egyenlőre nem sok sikerrel.

Nincsenek megjegyzések: