.

2009. február 28., szombat

A nyolcadik hónap

Gyorsan megjelentetem, még mielőtt a tizedik hónapba lépünk. Hiányzó képek majd utólag.
jan. 20.
Ellenségek
Ebben a hónapban végre pihentek a fogmanók (8 fog), helyettük viszont támadtak a bacik. Sárus januárban pár nap kivételével végig beteg volt. Szerencsére nem volt vészes, csak nátha, köhi, egyszer hőemelkedés, és az éjszakákat leszámítva szuper kedve volt. A szülőket sem kímélték a bacik, plusz az éjszakázások, hát...

Beszéd
Ebben a hónapban Sárus a szótagokat gyakorolta ezerrel. Egoista módon kedvence a babababa, becézve babababa-bú. Egyébként ez visszafejlődésnek tűnik a halandzsához képest, régen azt mondogatta, hogy igen, most meg, hogy gegegege, de hát gondolom ezt így kell. Ezenkívül cuppog és beatboxol (cupp-pukk-cupp-pukk), de a legvagányabb az, amikor a bukijával (vagyis visszajött kaja) gargalizál.

Mozgás

Vicces, hogy mennyire ugrásokban fejlődnek a babák. Sárus másfél hónapig teljesen elégedett volt azzal, hogy forogva közlekedik,

jan. 12.
aztán 7 és fél hónaposan úgy döntött, hogy elég a fekvésből, és pár nap alatt feltolta a fenekét, felkönyökölt az oldalára és kúszni kezdett. Azért ha siet, akkor inkább forog, sőt, néha még befigyel a régi hátonfekvős technika is.

A kis rágcsáló
Mindent megrág, ami a fogai ügyébe kerül, lábmagasságban lyukak vannak a bútorokon, és komoly adagot evett egy habszivacs labdából.

Mini
A mini a kedvenc: percekig eljátszik egy hajszállal, és megeszi a szöszöket a földről. A játéktervezőknek üzenjük, hogy kérünk játékokat sok zsinórral és ezekről lógjanak apró cuccok!

A mama kimenői
Most jutottunk odáig, hogy kimaradhat egy-egy szopi. Az így keletkezett szabad időszak hihetetlenül hosszúnak tűnik. Voltam már moziban, nyugisan vásárolni, és beiratkoztam egy olasz tanfolyamra. Ha valaki szeretne bébiszityózni, szóljon bátran!

Nincsenek megjegyzések: