.

2009. június 15., hétfő

Babaőrület

Gratulálunk Gabinak, Sárus most már vau-vau helyett azt mondja álmában, hogy baba. Úgy kezdődött, hogy elkezdtük nézegetni a babákat az utcán, de az igazi rajongást az váltotta ki, hogy a szülinapjára kapott egy játékbabát. Rögtön rájött, hogy egy emberről van szó, mert egy csomó olyasmit csinált vele, amit csak velünk szokott (szájrapuszi, szájberregtetés, egyébként mindkettő saját találmánya), sőt, amit még velünk se (magához ölelte és babusgatta). Ezentúl minden játékbabát azonnal felismert, a legtutibb találat egy fekete baba volt.

Az igazi babákat is kiszúrja, de azok sokkal kevésbé érdekesek, sőt, a vele egykorúaktól kifejezetten fél. Ha a másik egyet kurjant, Sárusnak máris lefelé görbül a szája, és keservesen sírni kezd. Pedig a kisebb babák sírása nem zavarja, a nagyobb gyerekektől pedig még a fizikai bántalmazást is elviseli. Nade a riválisok nagyon ijesztőek, még Kende sem kivétel.

3 megjegyzés:

julo írta...

en is erre jutottam tegnap (miutan a tukrot kizartam), csak nem engedte a rendszer, h elkuldjem.

írta...

elfogadjuk!

BBmamaja írta...

Szerintem nem is ijesztés, hanem empátia, biztos megérti, hogy mit mond az a vele egykorú baba és együttérzően vele sír.
Édes lehet, ahogy babázgat!
Zs.