.

2009. december 27., vasárnap

Sárus udvartartása

Volt Sárusnak 3 elválaszthatatlan barátja, a Baba, a Béka és a Muszó:
2009. nov. 30.
Az ágyba csak a Babát vihette magával,
2009. nov. 24.
a Békát meg a Muszót pedig lefektette a konyhaszekrényekbe vagy a kanapéra, néha annyira belejött, h néhány játékot is lefektetett melléjük:
2009. nov. 6.
Volt olyan időszak, amikor a baba és az állatok minden étkezésnél ott ültek velünk az asztalnál, sőt Halloween környékén még a sütőtökjelmez is csatlakozott hozzájuk.

A boltban, ahova vásárolni jártunk, lakott egy Maci, akit Sárus nagyon szeretett, és úgy döntöttünk, hogy a másfél éves szülinapjára megvesszük neki. Kicsit féltünk, h mi lesz, ha az állatovit kibővítjük egy hatalmas macival, de hát ez volt az első játéka, amit saját maga választott. Azóta Sárus és a Maci elválaszthatatlan barátok. Még szerencse, hogy hatalmas a hátizsákom, így ha semmi más nincs nálam, a kíséret pont belefér. És ilyen, amikor Sárus délután a négy élőlénnyel plusz a két pelussal alszik:
2009. dec. 9.

3 megjegyzés:

Krisz írta...

Nagyon cuki!!!!!!!!!!

Gabi írta...

A Macit is látni szeretnénk...
Imádom ezeket rítusokat.

Piroska írta...

küldök egy linket Sára 'népéről', amint éppen mindannyian köveket hajigálnak egy patakba (okt 20-án). Egyúttal megígérem, hogy a karácsonyi ajándékként kapott kutyáról is lesz fénykép hamarosan :)

http://picasaweb.google.hu/turchanp/Sara_a_parkban_20091020?authkey=Gv1sRgCMTinpao2sKo5AE#