.

2011. január 25., kedd

Barátok

Sok olyan gyerek van Sárus körül, akiket számon tart, de sajnos nincs olyan "barátja", akivel nagyon rendszeresen találkozik. Mindig elszomorodom az ilyesmi párbeszédektől:

S: Beszéltem a barátommal telefonon.
R: És ki a barátod?
S: Nem tudom. (Újabban szerencsére inkább egy halandzsanév.)

S: Vigyázol majd a Fekete Macira, amikor én koncertre megyek?
R: Persze. Kivel mész koncertre?
S: Egyedül.

5 megjegyzés:

Rózsa írta...

Jön a Berci, igyekezzünk sokat együtt lenni

julo írta...

talalkozzuuuuunk mmmaaaaaarr!!!!

írta...

abszolút! és el kéne menni az oviba is.

Névtelen írta...

De hát nálatok is úgy van, hogy R is, M is sokszor megy "egyedül" ideoda, amikor elmegy otthonról és csak ott találkozik másokkal, nem lehet hogy ezt utánozza? És (egy)másra bízzátok Sárát mint ő a macit? Nekem tökre erre rímel.

A másik, hogy Berci sem találkozik Vilmossal túl sokat ugyebár, sőt, régen sem jött össze hetente sem, mégis kinevezték egymást, pontosabban, és ez a lényeg, azt hiszem mi neveztük ki őket barátoknak vagy legjobb barátoknak és ők csak eltanulták hogy ezt hívják úgy. Tény, hogy mindig ugrálnak meg visítanak örömükben ha találkoznak, tehát nem mi eröltetjük őket egymásra :) de hogy ezt hívják barátnak meg jó barátnak meg ilyesmi az könnyen lehet, hogy tanult dolog...

Névtelen írta...

Sőt, az edzésen M. Marcival van hogy hónapokig nem találkozik, de róla is tudja hogy a barátja, és ezt is tőlünk. Ki az akinek nagyon örül ha látja, és/vagy viszonylag gyakrabban vagy rendszeresebben? Szerintem az barát és ha ezt megmondjátok neki ő is tudni fogja.

(Berci "sajnos" nem barát, szerintem az unokatesó több mint barát, de ha kell egy, szívesen vállalja biztos a barát szerepét is, Sárának bármit. :)))