.

2011. április 2., szombat

A FeketeMaci állásfoglalása

R: A Bence kérdezi, hogy mit szólt a FeketeMaci, hogy a Léna megszületett.
S: Semmit.
R: De mégis...
S: Semmit.
R: Örült neki?
S: Nem.
R: Szomorú volt?
S: Igen.
R: Miért?
S: Mert azt akarta, hogy még nagyobb legyen a hasad.
***
(Kicsit később)
R: Sárus, te örültél, hogy megszületett a Léna?
S: Nem.
R: Miért?
S: Mert azt akartam, hogy még nagyobb legyen a hasad.
***
(Másnap, hepiend)
R: Sárus, te örültél, hogy megszületett a Léna?
S: Igen. Már nagyon vártam.

Előzmény:
Bence: a sajtó kiváncsian várja a részleteket: az első képeket, sárus nyilatkozatait és fekete maci állásfoglalását a tegnap történtekkel kapcsolatban!

2 megjegyzés:

Piroska írta...

Gondolom, Sárust megzavarta, hogy szombaton arra ébredt, hogy bementél a kórházba szülni, de talán akkor már azt is tudtam, hogy indultok haza, és nemsokkal később már együtt magyaráztuk neki, hogy a kisbaba még jól érzi odabent magát, meg biztos még nőni akar, azért nem bújik ki.
De az is furcsa lehetett neki, hogy ennyire pici egy újszülött, hiszen ennyire friss babával még nem volt alkalma találkozni :-)

Névtelen írta...

Valaki egyszer írt erről valami nagyon vicceset, (nem pontos az idézet, de kb ilyesmi volt) hogy mi lenne, ha a férje hazaállítana egy másik feleséggel, és azt mondaná, hogy drágám, itt a fiatalabb feleségem, de ne aggódj, téged ezután is úgy szeretlek mint eddig, nem lesz rád annyi időm mint eddig , de olyan okos vagy, ezt biztos megérted, és adjuk szépen oda a ruhákat neki amiket te már úgyis kihíztál, és ezentúl szeresd szépen te is, a jó feleség szereti az új feleséget is. Ott éppen az ágybavizelésről volt szó, mikor valakinek kistesója született, és végül arra jutott az író, hogy hát a fent vázolt helyzetben ő is ágybavizelne. :)