.

2011. június 11., szombat

Mosolybajnoknő (Marci jelenti)

Most látom, hogy ma 2 hónapos, 2 hetes és 2 napos. Ideje összefoglalnom a lényeget. Lénu fő fícsöre, hogy ha rámosolygunk, teli szájjal visszanevet, és néha bónuszként effektel is hozzá valamit. Szuper!!!

Mellékfícsör, hogy a nap igen nagy részében rettentően meg van lepve. Összerezzen, ijedten körbepillant, szemei elkerekednek, hosszú időre úgymaradnak. Aztán mosolyog újra.

4 megjegyzés:

Piroska írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Piroska írta...

Kicsit meglepődten az "ijedten" jelzőn :-) Nála valódi értelmet kap a "repes" kifejezés, hiszen olyan vidáman reagál emberekre, hangokra, mozgó tárgyakra, stb. Szerintem egy szuper érdeklődő baba, még a babakocsi egyszínű belsejét is tág szemekkel tudja bámulni, ha éppen nincs más, amire figyelhetne (gondolom, neki az sem unalmas, hiszen pl ott is van fény-árnyék mozgás). Csodálom is, hogy ennyi ingert kibír. A legutóbbi vízszerelés (falbontás, kiabálás két emelet között, stb) alatt pedig mélyen aludt, amiért nagyon tiszteltem...

Piroska írta...

(az előző bejegyzés előttit csupán azért töröltem, mert csak a közzétételkor vettem észre, hogy kimaradt az utolsó mondatból egy szó)

Névtelen írta...

Az a szerencsétek, hogy megyünk haza, különben itt toporzékolnék, hogy elég volt, és vagy induljatok el azonnal errefelé mindannyian, vagy legalább a lányokat rakjátok fel az első gépre. :)